Wednesday, August 10, 2011

Cer citer..Cer citer..Ramadhan al-Mubarak!

Assalamualaikum kawan2ku syg..;)
Tetibe je rase nk update blog nie.. hee~~ sambil memasang lagu raye di laptop! wahhh..tak sabar nampaknye cik Nabillah Sapar nie.haha.. Erm,Agak2 pasal pe eh kalau org pempuan bcerite?? =_= hehehe..dh tentu2 la pasal bukak pose kannnnn..:P Sbb kalau pasal baju raye, kasut raye, beg raye, kuih raye dan seangkatan dengannye tu..citer nnti la eh.  Al-maklum,byk lagi yg nk citer nie..:P Sedangkan org pempuan nie,paling excited citer pasal shopping raye nie! Erm,nie pasal mase ari ahad aritu la..sbnrnye,aku nie majok gn dak kelas nie. Ex-classmate time form 4..bole lak nak majok2 kan? mcm org bcinte la pulak.heee~~ n kalau uols sume nk taw..bukan aku je yg majok gn die.. bole kate dak2 girl sume majok gn die lah..  Yela,dh janji nk gi reunion..last min cancel! haih.. spe x angin kannnn..;P tp ape bole buat..time Ramadhan yg mulia nie,xmo la majok2 lagi..=_= huuu~~

Oke la..nk dipendekkan citer,ktorg jmpe kat Selayang Mall (kepong,KL) so,pasni spe2 yg dok dkt Kepong kalau nk ajak jalan2 bole je..:P Actually,ktorg dh lewat taw..sbb tak sangka die sampai dulu dr ktorg..*aku n kwn aku,Nurliyana Athirah. Bile dh sampai,memang kene bahan la kannnn.. spe suh lmbt,pdn muke.haha:P Pastu ktorg jalan2,shopping barang budak2 tu..yg aku nye xshopping sbb dh shopping aritu..=_+ eh,kate taknak citer sal shopping mopping nie..ade gak terselit??hee~~ Aku pun teman la..jd peneman yg baik la katekan!haha.. tp memang best la tgk org pempuan shopping. Baru taw cerewet xcerewet org pempuan nie kannnn..haih~~ pdnla org laki xsuke pempuan shopping.haha..:P Lepas ktorg shopping barang2 girl,gi lak cari baju raye si boy nie. Haih..kaler pink tu tema taun nie! sgt sweeet~~<3 nk taw x,sebenarnye aku sgt suke boy pakai bju melayu kaler pink! tp kene pdn la gn kaler kulit kannn..kalau xpadan,baek xyah.hee~~;P sbb aku pun tema kaler pink taun nie..haha.:P kebetulan oke!jgn slh fahm ye anak2..hee~~ 

Erm,mase aku tgk si boy nie try baju melayu tu..hati aku sejuk je. Memang xdinafikan la..sgt sweet n manis. *al-maklum,die suke tersengih2..hehe. Pastu die tny,oke x? aku ckp la oke je. Dalam hati nie,Allah jela yg taw..sgt comel!hehe.. mati la kalau die bace blog nie,mau kene bahan sampai raye.haha ..Pastu die beli. Alhamdulillah..bole la raye nnt,aku upload pic die..bg korg tengok eh..=_= tu pun kalau die nk bgambar gn baju tu la..hahaha..lepas settle sume,ktorg gi la booking tempat utk berbuka.  Kitorg berbuka kat McDonald's..hehe~~ mase tu bole kate awl lagi la..tu yg adik boy nie ajak gi jalan2 kat bazaar depan selayang Mall tu. Huuu~~ time tu,dugaan la..tgk sume benda nk bli. Pikir sbb nak makan McD je,ktorg xbeli pape.haha..:P tp nk taw x ape yg buat ktorg bengang sgt2 kat boy nie?? time ktorg nk gi bazaar tu,die kate..xpela,korg gi oke. Aku jge tempat. Tp bile tgk time ktorg balik bazaar die bole tdo kat meja McD tu! haih..tak patot betul.. Mcm penat sgt je pose die tu..huuu~~ sampai ktorg kaco2 die pun,die xbangun.. Adoii,kesian sgt~~ ermm..tp yg paling best,buka pose aku gn dorg..budak2 tu belanja! Al-maklum..org belajar..budak2 dua org tu dh kje..bole la belanje aku nie ha.hehe..:P comel2,suke3~~


Haa..tu jela nk citer. sbb tgn dh penat menaip nie..hehe:P kat fb lagi..kat blog pulak. tu yg citer pendek2 je tu..=_= pendek ke?haha ..oke la kengkawan. Dh pukul 4.30 nie..nk gi masak utk sahur. SELAMAT BERSAHUR ye sahabat2..=) jumpe lagi!wassalam.

2 comments:

  1. salam perkenalan..sudah follow sini :)

    ReplyDelete
  2. hi..
    salam perkenalan juge..:)
    thanx follow..=_=

    ReplyDelete