Friday, March 2, 2012

Ape Maknenye?

Assalamualaikum,hi guys!;) Buat ape je korg skrg nie? Em.. esok je last cuti. Lusa dh balik Melaka & bermula lah episod kehidupanku sebagai seorang pelajar.. huhu.  Stress!;) Haha.. Nak update blog ni pun rase cam stress je?hee~

Em, actually ade story lah nk citer..  Semalam, aku ade mimpi sorg boy nie.  Mimpi yg cmane tu susah nk citer sbb mimpi tu mcm tergantung je.  Em.. mimpi tu buat aku tambah rindu kat die. Even die tu kawan yg baik dari kecik2 lg.. tp sekarang ni die sibuk sgt dgn kerjaya baru die tu.  Lame jgk x contact gn die. Al-maklum, siape lah kite ni kannnnn..huuu~

Em, kalau korg nk tau..byk kali jgk aku try anta msj kat die. Tp die xbalas pun.. ape maknenye tu? marah ke die kat aku? Merajuk ke? Ke sakit?  Hmm.. Entah la. Aku xtau nk ckp cmne. Risau pun ade.. tp Kdg2 time aku online, aku tgk jgk wall die. Die active je kat fb. X kan lah busy2 msj aku xbole reply, fb bole pulak active? Hmm.. Ape pendapat korg? Aku xkisah lah die busy tu, tp terase hati jgk bile kat fb die active, msj aku lgsg xreply. Kalau marah pun, ckp lah.  Jgn lah senyap je..kan kan kan? Mcm aku pulak yg marah..haha

Aku ade jgk bgtau sorg lg bff aku ni pasal mimpi tu. Die kate, aku rindu sgtlah tu kat boy tu. Tp.. aku takde lah nk rindu2 die. Cume bile dh mimpi tu, baru rase rindu. Hmm.. Byknye mengeluh kan aku nie? huuu~ Ape2 pun, aku cume mampu berdoa je agar die sentiase dlm keadaan sihat walafiat. Aku tau ramai je yg syg kat die tu, sbb tu aku tak kisah sgt nk contact die. Ayat nk gebang je ni!haha.  Ya Allah, Tuhan je yg tau ape yg aku rase skrg nie. Emm.

Hmm, Nk bg pesanan sikit buat incik yg berada jauh di perantauan tu.. saye dh xdpt nk tgk2 kan rumah awk yg kat sini ni, sbb saye dh nk balik Melaka dh. Tp setakat yg saye tgk, family awk pun sihat2 sahaje & rumah awk tu pun masih kukuh lg berdiri!;') Oh ye, saye ade nampak dua org budak kecik main basikal kat beranda rumah awk tu.  Maybe that kids yg awk rindukn sgt kot..? Ape2 pun, awk kene jage diri baik2 di sana ye.;) Sbb family awk di sini ramai, tp awk di sana.. Emm. 

Oke lah guys, nanti aku sambung citer. Dh guruh + kilat + hujan dh nie.. Takut japgi meletOOp pule laptop sy ni!huu~ Ape2 pun, korg pun jage diri oke! bye2;) Wassalam.


No comments:

Post a Comment